Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στους Ηπειρώτες μουσικούς, για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση "'Ενα τραγούδι για την Ήπειρο'', της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2014, στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης.


Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, όλοι οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της ζώσας παράδοσης, ανταμώνουν στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, στην Πετρούπολη! "ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ", ένα τραγούδι για όλους μας...




Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, απευθύνει κάλεσμα στις άξιες Ηπειρώτικες κομπανίες, τους δεξιοτέχνες και τους ερμηνευτές, για συμμετοχή στη μεγάλη της εκδήλωση στο Θέατρο Πέτρας.
Ένα κάλεσμα συμμετοχής σε μια μεγάλη μουσική σκυταλοδρομία, με την πιο όμορφη άγρα τραγουδιών και χορών, αντάξια των διοργανώσεων του κορυφαίου φορέα της Ηπειρωτικής Αποδημίας.
Ο χρόνος και το ακριβές πρόγραμμα κάθε συμμετοχής, η θέση της στο συνολικό πρόγραμμα, θα διαμορφωθούν με βάση την ολοκλήρωση του καταλόγου των συμμετοχών που διαρκώς εμπλουτίζεται με μια σειρά άξιες Ηπειρώτικες κομπανίες κι ερμηνευτές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν οι ίδιοι, απευθείας στον Έφορο Πολιτισμού της Π.Σ.Ε. Αλέξανδρο Λαμπρίδη που ...

έχει την επιμέλεια της εκδήλωσης, αποκλειστικά στο τηλέφωνο της διοργάνωσης 6973342114 καθημερινά, από τις 3 έως και τις 8 μμ.

"ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ"
Το κορυφαίο Ηπειρώτικο αντάμωμα αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα!

Κάθε τραγούδι, κάθε συμμετοχή, κάθε θεατής, λίγη παραπάνω δύναμη για την Πανηπειρωτική. Μια πιο δυνατή Πανηπειρωτική σημαίνει κι ένα πιο δυνατό στήριγμα για κάθε ξενιτεμένο Ηπειρώτη, σήμερα που το έχουμε όλοι ανάγκη. Με την εθελοντική και έγκαιρη δήλωσης συμμετοχής τους, οι κορυφαίοι της Ηπειρώτικης Μουσικής Παράδοσης θα πρωτοστατήσουν στην κορυφαία εκδήλωση ενίσχυσης της Πανηπειρωτικής, ενίσχυσης της Ηπειρώτικης Αποδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου