Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Δήμητρα Γκατζόγια. Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων με την "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.



Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.


Σήμερα σας παρουσιάζει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων του Δήμου Ιωαννιτών Δήμητρα Γκατζόγια με την παράταξη "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γκόντα




Η Γκατζόγια Δήμητρα με καταγωγή από Συρράκο-Καλλαρύτες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Φιλολογίας από την οποία αποφοίτησε το 2006. Στη συνέχεια προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στο «Βυζαντινό και Νεοελληνικό τομέα» του τμήματος Φιλολογίας και στη συνέχεια προχώρησε σε δεύτερο master στον τομέα των «Ευπαθών Ατόμων-Ειδική Αγωγή» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων, τις οποίες ολοκλήρωσε το 2012. Έχει εξειδικευτεί στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και στην γραφή Βraille, ενώ αυτή τη στιγμή φοιτά για τη λείψει δεύτερου πτυχίου στο Π.Τ.Ν.Ι. 

Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή περιοδικά όπως το περιοδικό “journal of Autism” για την Κατάθλιψη-Άγχος-Στρες/Διαταραχές του Φάσματος Αυτισμού. Έχει εκδώσει βιβλίο «Βίος και Πολιτεία της Αγίας και Ένδοξης Θαυματουργής Αυτοκράτειρας Θεοφανώς» στη ΒΕΛΛΑ. Όπως επίσης έχει συμμετάσχει σε ...

πλήθος συνεδρίων και παρουσιάσεων για τα ερευνητικά της αποτελέσματα όπως το 8ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο 2013 στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς στην Κατάθλιψη και τις Διαταραχές του Αυτιστικού φάσματος.

Από το 2006-2009 εργάστηκε στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας. Το 2012 εργάστηκε στο τμήμα παράλληλης στήριξης στο 3ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, ενώ σήμερα είναι καθηγήτρια για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας στο 2ο Λύκειο Ιωαννίνων σε τμήμα μεταναστών. Είναι μέλος του χορευτικού του Δήμου Ιωαννιτών με πολυάριθμες Πανελλήνιες και Πανευρωπαϊκές εμφανίσεις και διακρίσεις.

Το 2014 πήρε τη μεγάλη απόφαση να υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση της αγαπημένης της πόλης, θέτοντας υποψηφιότητα ως Τοπικός Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννίνων με την παράταξη ‘Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία’ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Γκόντα, έναν άνθρωπο που άλλαξε το τοπίο της πόλης και άφησε ιστορία στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης με τα μεγάλα έργα υποδομών και ανάπτυξης. Έχει όρεξη για δουλεία και όραμα για μια καλύτερη πόλη «Η επόμενη μέρα στο δήμο μας πρέπει να αλλάξει σελίδα, θέλει την συνύπαρξη της εμπειρίας και της ανανέωσης. Είναι στο χέρι των πολιτών να επιλέξουν τους νέους και ικανούς ανθρώπους, καθώς όλοι μιλάμε για ανανέωση, όλοι την ζητάμε καιρός είναι να την κάνουμε και πράξη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου