Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος με τον Νίκο Γκόντα στον Δήμο Ιωαννιτών ο Γιάννης Αργύρης


Υποψήφιος με την" Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" και τον Νίκο Γκόντα , ο Γιάννης Αργύρης.

Απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, υποψήφιος πλέον στον Δήμο Ιωαννιτών, ο έμπειρος πολιτικός





Ο Γιάννης Αργύρης σε χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ITV των Ιωαννίνων εξήγγειλε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές και την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» που ηγείται ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας.

Έτσι ο έμπειρος πολιτικός του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων –τρείς τετραετίες πρόεδρος της Κοινότητας Συρράκου και την τελευταία τετραετία αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων-, δεν αφήνει την τοπική Αυτοδιοίκηση και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των Γιαννιωτών αυτή την φορά πολιτών σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών.
Σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου του σταθμού Βλάσση Ντόκα, ο Γιάννης Αργύρης αφού επισήμανε ότι λόγω και της οικονομικής ...
δυσπραγίας που βιώνει η πατρίδα μας, είναι όντως δύσκολο να στελεχώσει κανείς πλήρως με υποψηφίους ένα ψηφοδέλτιο, ειδικά όταν πρόκειται για ορεινό Δήμο όπως είναι ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, τόνισε πως κατά την ανακοίνωσή του για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα «κοινά» του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων είχε ήδη καλά στελεχωμένο ψηφοδέλτιο, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους Συρρακιώτες και τους δημότες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια τιμώντας τον με την ψήφο τους.

Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς ένας άνθρωπος με «αριστερές» πολιτικές καταβολές προσχωρά σε ένα ψηφοδέλτιο «δεξιάς» παράταξης, ο Γιάννης Αργύρης τόνισε πως ειδικά στην τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μετρούν οι πολιτικές καταβολές των υποψηφίων αλλά το τι μπορεί και ποιος μπορεί πραγματικά να προσφέρει στον τόπο του.

Το sirrakiotis blogspot εύχεται στον συγχωριανό μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην «νέα πολιτική του» επιλογή για τον Δήμο Ιωαννιτών.

3 σχόλια: