Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Καλλιόπη (Κέλλυ) Καραμάνη. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.



Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.

Η Καλλιόπη Καραμάνη
Σήμερα παρουσιάζει την υποψηφιότητα της Συρρακιώτισας Καλλιόπης Καραμάνη, η οποία είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέκου Καχριμάνη

Η Καλλιόπη (Κέλλυ) Καραμάνη, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και ζει στην Ανατολή. Κατάγεται από το Συρράκο Ιωαννίνων.
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων
«Μ.Β.Α- Master of Business Administration» του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου Καστοριάς σε συνεργασία με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ της Ουκρανίας (National Economic University of Ternopil), με δημοσιεύσεις οικονομικών άρθρων σε ουκρανικά οικονομικά περιοδικά.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος οικονομικών σεμιναρίων που ...

διοργανώνονται κατά καιρούς από διαφόρους οργανισμούς και κυρίως σε θέματα Marketing και Mentoring.
Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.
Από το 2005 έως το 2010 διετέλεσε γραμματέας του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων και επί χρόνια ενεργό μέλος του χορευτικού του παραπάνω συλλόγου καθώς και άλλων χορευτικών συλλόγων κατά καιρούς.
Έχει εργαστεί στην Τράπεζα Ηπείρου όπου ολοκλήρωσε και την πρακτική της άσκηση, σε επιχειρήσεις στον τομέα των πωλήσεων ενώ εδώ και ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών εργάζεται σε δικηγορική εταιρία της πόλης μας. 

«Με μεγάλη μου χαρά, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου". 
Μια παράταξη με καθαρά αυτοδιοικητικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα καθώς και με σεβασμό στο ρόλο καθενός εκάστου.
Λαμβάνοντας υπόψη το ήδη υπάρχον έργο στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες και συνεκτιμώντας τις δεσμεύσεις της Πολιτείας για τον ενισχυμένο ρόλο που θα έχουν οι Περιφέρειες στη Διαχείριση του ΕΣΠΑ, του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού ταμείου που προβλέπονται από το Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου, αποφάσισα να συμπορευτώ ως νέα σε αυτόν τον δύσκολο αλλά και δημιουργικό αγώνα. Το εγχείρημα αυτό, δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά με νέες ιδέες, όραμα, αισιοδοξία και επιμονή η "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" θα συνεχίσει το έργο της με ακόμη πιο λαμπρή πορεία.
Όλοι οι πολίτες της Ηπείρου που διακατέχονται από τις ίδιες αρχές και αντιλήψεις και έχουν την ίδια αγωνία για το μέλλον της Ηπείρου μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας σε μια ευρεία παράταξη με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και το ταξίδι μας να είναι ακόμη πιο όμορφο. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΠΕΙΡΟ!!!



Καραμάνη Καλλιόπη (Κέλλυ)

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου" (του Αλέξανδρου Καχριμάνη)

2 σχόλια:

  1. ΚΕΛΛΥ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ.(Μ.Μ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κέλλυ, σου ευχόμαστε 'Καλή επιτυχία" στην προσπάθειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή