Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ανασύρθηκαν τα πτώματα του άτυχου ζευγαριού απ' το Ματσούκι



Ανασύρθηκαν τελικά τα πτώματα στον Μπάρο.

 Είχαν παρευρεθεί στην βάπτιση του εγγονού τους στην Φαρκαδώνα Τρικάλων και επέστρεφαν στο Ματσούκι
 


Επιχείρηση προσέγγισης Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου που βρέθηκε σε χαράδρα 200 μέτρων στήθηκε  από τις Αρχές Ασφαλείας του Νομού Τρικάλων, ανάμεσα στα διοικητικά όρια του Νομού Τρικάλων με τα Ιωάννινα, στην περιοχή Μπάρος των Τζουμέρκων. Το σημείο του δρόμου Ανθούσα  Ασπροποτάμου προς Ματσούκι Ιωαννίνων.
Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Καλαμπάκας, με 6 άνδρες, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 3 άνδρες, όπου κατέβαλαν προσπάθειες να προσεγγίσουν το όχημα που βρίσκεται σε δύσκολη περιοχή, καθώς και όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να παραλάβει τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα που είναι Ματσουκιώτες κάτοικοι..
Πρόκειται για τον 64χρονο...
Χρήστο Τσιαντούλη και την 60χρονη σύζυγό του Χρύσα, οι οποίοι αγνοούνταν από την προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα που κατευθυνόταν προς το Ματσούκι Ιωαννίνων μετά την επιστροφή τους από την Φαρκαδόνα, όπου παραβρέθηκαν στην βάφτιση του εγγονού τους.
Το όχημα ξέφυγε υπό άγνωστες συνθήκες της πορείας του και το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε σε χαράδρα 200 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα από την ισχυρή πρόσκρουση να εκσφενδονίσουν από το όχημα και να εντοπιστούν νεκροί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου