Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στο Συρράκο η Πανελλήνια Ιατρική Διημερίδα με τον γενικό τίτλο "Φθινοπωρινές Ημέρες Παθολογίας"


Ξεκινάει σήμερα στο Συρράκο η Πανελλήνια ιατρική διημερίδα με θέμα: Φθινοπωρινές Ημέρες Παθολογίας «Παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα και του παγκρέατος»
 
Γαστρεντερολόγοι και παθολόγοι γιατροί απ’ όλη την Ελλάδα ήδη έχουν κατακλύσει το Συρράκο και την γύρω περιοχή, για την διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου, που ξεκινάει το απόγευμα.



Η διημερίδα αυτή θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στο Συνεδριακό Κέντρο Συρράκου «Κώστας Κρυστάλλης».

Στην οργάνωση του συνεδρίου συμμετέχουν το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατολογίας , η Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Στην συνδιοργάνωση μετέχει και η Α’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 
Ήδη πάρα πολλοί επιστήμονες ιατροί απ’ όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και ήδη έχουν κλειστεί όλοι οι ξενώνες σε Συρράκο Καλαρρύτες Προσήλιο και αρκετοί από Πράμαντα. 
Όλο το πρόγραμμα απο τις συνεδρίες καθώς και τους ομιλητές με τα θέματα των εισηγήσεών τους, μπορείτε να τα δείτε στο :  http://sirrakiotis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου