Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Εκδηλώσεις από τους συλλόγους του Καλεντζίου

Ο Ι.Ν Γενέσεως της Θεοτόκου στο Καλέντζι

Πλήθος εκδηλώσεων και στο Καλέντζι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων






Μία σειρά από εκδηλώσεις οργανώνουν τον Αύγουστο ο Πολιτιστικός και ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλεντζίου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος πραγματοποιεί εκδρομή σε Λευκάδα και Νυδρί την Κυριακή 4 Αυγούστου, ενώ την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν βραδιά κατσάνικης πίτας και εκδήλωση για τη βράβευση της πολύτεκνης μητέρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Επίσης το Σάββατο 10 Αυγούστου το πρωί θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα δηλωτής κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία και το βράδυ πάρτι νεολαίας στο Μπαδ.
Την Κυριακη 11 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί συναυλία με...
έντεχνη και λαϊκή μουσική σε τραγούδια των μεγάλων συνθετών με την ορχήστρα του Γ. Σταύρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Τέλος, το Σάββατο 17 Αυγούστου θα γίνει εκδρομή στην Κλίφκη.
Από την πλευρά του ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλεντζίου ξεκινά τις εκδηλώσεις του με δύο πεζοπορίες, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Καστρί και την επόμενη ημέρα στα Τζουμέρκα (Άγναντα – Καταρράκτης, διάρκεια 3 ώρες).
Την Κυριακή 11 Αυγούστου οργανώνεται μια ποδηλατάδα στα σοκάκια του χωριού και τη Δευτέρα 12 Αυγούστου κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και ζωγραφική με θέμα το χωριό. 
Το διήμερο 13 και 14 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί εθελοντικός καθαρισμός και σήμανση των μονοπατιών του χωριού, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 16 Αυγούστου με ορειβασία στο Ξηροβούνι (Μπριάσκοβο – Σουρλίγκα, διάρκεια 4 ώρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου