Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Νικητής στο μπαράζ ο Σταυραετός και παρέμεινε στην κατηγορία

 Νίκη του Σταυραετού με ...ανατροπή

Επιβλήθηκε της ομάδας του Περιστερίου σε μπαράζ παραμονής στην Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας




Το Συρράκο θα αγωνίζεται στη Β' Ερασιτεχνική και τη νέα χρονιά καθώς ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επικράτησε του Περιστερίου με 2-1 στο μπαράζ παραμονής στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Στη Γ Ερασιτεχνική υποβιβάστηκε ο Αετός Περιστερίου μόλις μια χρονιά μετά την άνοδο της ομάδας από τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Μέσα σε 4 λεπτά τα 3 γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με το Περιστέρι να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 20' μετά από επέλαση του Θανη από αριστερά και παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι αλλά οι επιθετικοί του Αετού δεν πρόλαβαν να κάνουν την προβολή. Στο 26' ο Γεωργόπουλος σούταρε με τον Γάτσιο να κάνει δύσκολο απόκρουση. Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα του Συρράκου στο 31' μετά από κεφαλιά του Γεωργόπουλου ύστερα από γέμισμα του Ζώη. Στο 37' απευθείας εκτέλεση του Ζώη απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γάτσιος. Το Συρράκο απείλησε μόνο από στημένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, κυρίως με εκτελέσεις φάουλ του Κωσταγιάννη.
Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό και ήταν καλύτερο ποιοτικά. Στο 48' ο Μάρκου ...


μπλόκαρε σουτ του Ντόντη Ε. Στο 53' ακυρώθηκε σωστά ως offside από τον βοηθό Γούκο γκολ του Κάππη. Στο 61' το Περιστέρι πήρε προβάδισμα στο σκορ: o Ζώης έβγαλε καλή σέντρα από αριστερά και ο Τζελίλι που βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Συρράκου με δυνατό σουτ νίκησε τον Γάτσιο και έκανε το 1-0.
Η απάντηση του Συρράκου ήταν άμεση καθώς πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Περιστερίου για το γκολ έφτασε στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 62' ο Θανης έβγαλε τη σέντρα και ο Ψαλλίδας με κοντινή προβολή έφερε το μπαράζ στα ίσια.
Με ανεβασμένη τη ψυχολογία οι Συρρακιώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 65'. Ο Κωσταγιάννης εκτέλεσε φάουλ από τον χώρο του κέντρου, ο Ρουσάκης πήδηξε για την κεφαλιά σε εναέρια μονομαχία με τον Μάρκου και τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα φεύγοντας από τα χέρια του τερματοφύλακα του Περιστερίου. Μάλιστα, το Συρράκο βρέθηκε κοντά και σε τρίτο τέρμα μετά από παρόμοια εκτέλεση του Κωσταγιάννη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από την κεφαλιά του υψηλόσωμου Ντόντη Ε.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα το Περιστέρι έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να πάει το μπαράζ στην παράταση: o Ζώης σούταρε και ο Γάτσιος απέκρουσε ασταθώς αλλά ο επερχόμενος Γεωργόπουλος που βρέθηκε φάτσα στην εστία του Συρράκου δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε στέλνοντάς την πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάντζιο βρήκε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Συρράκου να πανηγυρίζουν ένα κουβάρι την παραμονή. Κοντράστ συναισθημάτων για τους παίκτες του Αετού Περιστερίου που ήταν ξαπλωμένοι στο χόρτο μη μπορώντας να πιστέψουν πως απώλεσαν την ευκαιρία για την παραμονή στην Β' Ερασιτεχνική.

Διαιτησία: Μάντζιος (Τάτσης - Γούκος)
Αετός Περιστερίου (Λιόλιος): Μάρκου, Μπέτζιος (70' Μπουκουβάλας), Πρέντζας, Πανούλας (75' Παϊδας), Παπαϊωάννου, Κεγαχιά (79' Κωστούλας), Μασούρας, Παπαστεργίου, Γεωργόπουλος, Ζώης, Τζελίλι.
Α.Ο. Συρράκου (Ιωάννου): Γάτσιος, Μητρογιάννης Λ., Θάνης (78' Ντόντης Μ.), Ζώνιος, Κωσταγιάννης, Κάππης, Κατραχούρας, Μητρογιάννης Δ., Ρουσάκης, Ντόντης Ε., Ψαλλίδας.

Πηγή: OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου