Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ο προγραμματισμός δράσεων της Ι.Λ.Ε.Τ. για το καλοκαίρι του 2013

Απ' το μουσείο της Ι.Λ.Ε.Ζ στην Άγναντα



Ποικίλες εκδηλώσεις και αρχαιρεσίες για την Ι.Λ.Ε.Ζ. το καλοκαίρι στα Τζουμέρκα 


Το Δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις που εξέδωσε












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Εκδηλώσεις της Ι.Λ.Ε.Τ. το 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων έχει προγραμματίσει για το έτος 2013 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1.     Συνάντηση (ετήσια) των Υπευθύνων και των μελών των Ομάδων Έρευνας (ΟΕ) της Ι.Λ.Ε.Τ., που θα γίνει στις 9 Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00΄π.μ., στους Κτιστάδες, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
2.     Επιστημονική Ημερίδα με θέμα : «Αρχαιολογικές επεμβάσεις και έρευνες στην περιοχή της αρχαίας Αθαμανίας και του Βυζαντινού Τζεμέρνικου», που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2013, ημέρα Σάββατο και  ώρα 10.00΄π.μ., στο Βουργαρέλι, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων.
3.     Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Αρχαιρεσιακή) των μελών της ...
Ι.Λ.Ε.Τ., που θα συγκληθεί  στις 11 Αυγούστου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00΄π.μ., στην Άγναντα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Αγνάντων (Δάφνη).
4.     Στις προθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι η πραγματοποίηση της 2ης Συνάντησης του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) και λοιπούς Φορείς της περιοχής, εφόσον εξασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση.
Παρακαλούνται θερμά τα μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων και όλοι οι Τζουμερκιώτες και φίλοι της Εταιρείας (Ι.Λ.Ε.Τ.) να συνδράμουν ουσιαστικά στην επιτυχία των ανωτέρω εκδηλώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου