Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλήνια συνάντηση απ' την "HELLAS WEATHER", στο Προσήλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Το Προσήλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων επιλέχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας για την Πανελλήνια συνάντηση απ' την "HELLAS WEATHER"


 23 και 24 Φλεβάρη, η συνάντηση
 
Το Προσήλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων επιλέχτηκε φέτος για να διεξαχθεί φέτος η Πανελλήνια συνάντηση από την «HELLAS WEATHER” το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013. Συγκεκριμένα απ΄το forum επιλέχτηκε το προσήλιο και ο ξενώνας του Νίκου Γαλάνη Tzoumerka Lakmos Hotel & Restaurant
Η επίσημη ετήσια συνάντηση (πανελλήνια) της hellasweather, είναι κοινή απόφαση των μελών της κοινότητας μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία δημόσιου διαλόγου του forum, συμπεριλαμβανομένων και των δημοσκοπήσεων.
Η HELLAS WEATHER είναι μια Κοινότητα μετεωρολόγων απ’ την πατρίδα μας που ασχολείται με των θέμα των καιρικών φαινομένων. Κάθε χρόνο πραγματοποιεί αυτή την συνάντηση σε διαφορετικό τόπο. Η ιδιαιτερότητα της επιλογής έγκειτε στο ότι αυτή γίνεται με επιλογή μέσα απ’ το forum της Κοινότητας με ψηφοφορία των μελών της.
Η διαδικασία έχει ως εξής: ...

i) Ορίζεται η χρονική περίοδος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Εάν δεν υπάρχει κάποιος λόγος αλλαγής, τότε αυτή είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου. Εάν υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος, τότε η σχετική κουβέντα θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα, ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας.
ii) Κατατίθενται προτάσεις για τον τόπο διεξαγωγής της συνάντησης. Οι προτάσεις μπορούν να κατατεθούν από οποιοδήποτε μέλος έχει πλήρη δικαιώματα χρήσης του forum και θεωρούνται έγκυρες εάν σε αυτές συμπεριλαμβάνονται χώροι διαμονής (ξενοδοχεία), πολλαπλές επιλογές για σίτιση (ταβέρνες, εστιατόρια κλπ), εάν συμπεριλαμβάνεται μέρος/αίθουσα για τη διεξαγωγή μεγάλης συζήτησης ή και παρουσιάσεων, εάν έχει κατατεθεί σχετική και τεκμηριωμένη έρευνα αγοράς, υπάρχουν τηλέφωνα / τρόποι επικοινωνίας για την επιβεβαίωση όλων των στοιχείων και εάν το μέρος είναι εύκολα προσβάσιμο, κυρίως δε σε περίπτωση κακοκαιρίας με κάθε συμβατικό μέσο συγκοινωνίας, χωρίς να εμπεριέχεται μεγάλο ρίσκο.
Απαραίτητη προϋπόθεση, η περιοχή να προσεγγίζεται εύκολα και να καλύπτεται από τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας. Καλό θα ήταν η περιοχή να προσφέρεται για ποικίλες δραστηριότητες και να καλύπτει τις ανάγκες για μια ευχάριστη απόδραση το Σαββατοκύριακο.
iii) Τη σχετική διαδικασία συντονίζουν οι ιδρυτές και οι διαχειριστές.
iv) Στις πανελλήνιες μπορούν να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες όσον αφορά οποιοδήποτε θέμα λειτουργίας της hellasweather.
v) Στις πανελλήνιες συναντήσεις στόχος μας είναι να περάσουμε καλά και να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό φυσικά, ισχύει και σε κάθε άλλη συνάντηση των μελών.
Για φέτος είχαν προταθεί το Προσήλιο και το Βουλγαρέλι στα Τζουμέρκα.
Τα μέλη ψήφισαν 63% ΠΡΟΣΉΛΙΟ ΚΑΙ 33% BΟΥΛΓΑΡΈΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου