Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Για τους κρατούμενους των φυλακών Σταυρακίου, χόρεψε ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων


Ο Σύνδεσμος στο σωφρωνιστικό κατάστημα

Χορευτική παράσταση για τους κρατούμενους του σωφρονιστικού ιδρύματος Ιωαννίνων απ' τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Ιωαννίνων

Ευχαριστήρια επιστολή απ' την δ/ντρια του καταστήματος κα Ελένη Αγαπητού


Χορευτική εκδήλωση για τους κρατουμένους στις Δικαστικές Φυλακές Ιωαννίνων πραγματοποίησε προχτές ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων.
Όπως τονίζει η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ελένη Αγαπητού σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της, η χορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν για τους κρατουμένους, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και προκάλεσε χαρά και συγκίνηση σε όλους.
Αξιέπαινη η προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων να αναδείξει την φιλανθρωπική δράση του συλλόγου, τις Άγιες αυτές και συνάμα πολύ δύσκολες μέρες που βιώνει η πατρίδα μας. 
Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος των σωφρονιστικών
υπαλλήλων του καταστήματος  Σταυρακίου Ιωαννίνων Συρρακιώτης Χρήστος Αυδίκος.
Επίσης, η Διευθύντρια των Φυλακών ευχαριστεί τον ιερέα Κωστή Ιωάννη, αλλά και το ποίμνιο της ενορίας Αγίου Παύλου, για την ευγενική προσφορά τους προς τους κρατούμενους, τόσο σε είδη ρουχισμού όσο και σε τρόφιμα.
«Η Διεύθυνση και οι κρατούμενοι του Κ. Κ. Ιωαννίνων σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά και δημιουργικά» καταλήγει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η κα Αγαπητού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου