Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το ανεξάρτητο σινεμά...παίρνει και πάλι τα βουνά!


Απ’ την περσινή εκδήλωση και το καταπληκτικό
«στόλισμα» του Προσήλιου, για να υποδεχτούν
τους κινηματογραφόφιλους των Τζουμέρκων

 Μέρες θερινού σινεμά και πάλι στο Προσήλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.


Θα προβληθούν, οι βραβευμένες ταινίες απ' το 13ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου και πολιτισμού της Πάτρας.


Και η "Κυριακή των Παπουτσιών" απ' τους "βορείως" σε θεατρική παράσταση


 


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η όμορφη πλατεία του χωριού μας, το Προσήλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, θα μετατραπεί σε θερινό σινεμά.
Σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο "Τα Πατήματα" Ιωαννίνων, αλλά και με τη σημαντική βοήθεια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων θα έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε τις βραβευμένες ταινίες του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας στο χωριό μας. Οι απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση έχουν ήδη ξεκινήσει!
 Όπως όλα δείχνουν, το Σάββατο 11 Αυγούστου θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε συγχωριανούς και φίλους στη πλατεία μας.
Φέτος, θέλοντας να διευρύνουμε και να εμλουτίσουμε πολιτιστικά τη διοργάνωση θα φιλοξενήσουμε στις 16 Αυγούστου τη θεατρική ομάδα του Δήμου μας "βορείως" που ανεβάζει τη θεατρική παράσταση "Η Κυριακή των παπουτσιών". Σε μια περίοδο που τα χωριά μας κατακλύζονται από κόσμο, ευελπιστούμε να φέρουμε σε πέρας μια άριστη διοργάνωση που θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων μας. Ο καθένας μας λοιπόν ας βοηθήσει από τώρα στη διάδοση αυτού του μοναδικού για τη περιοχή μας πολιτιστικού γεγονότος.
Δεν έχει καταλήξει ακόμα η ημερομηνία διοργάνωσης του φεστιβάλ στα Γιάννενα, ενώ υπάρχουν και σκέψεις το Φεστιβάλ να ταξιδέψει και σε ακόμα ένα χωριό του Δήμου μας. Το επόμενο διάστημα θα έχετε επίσημη και τελική ενημέρωση για τη διοργάνωση.

Να σημειώσουμε πως μετά από παρέμβαση του Συλλόγου μας, ο Δήμος θα τοποθετήσει περίφραξη στο κομμάτι του δρόμου δίπλα από τον Άι Λια που πολλοί "συνάθρωποί" μας έχουν μετατρέψει σε χωματερή και πετάνε στο γκρεμό κάθε είδους σκουπίδια και μπάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου