Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κλειστά τα Δημαρχεία της Ηπείρου αύριο

Δημαρχείο Βορείων Τζουμέρκων


Λουκέτο διαμαρτυρίας απ' τους Δημάρχους της Ηπείρου για την μη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι στους Δήμους.






Από την Π.Ε.Δ. Ηπείρου ανακοινώνεται ότι σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκε πρόσφατα, την Πέμπτη 07.06.2012 τα Δημαρχεία και όλες οι Υπηρεσίες των Δήμων της Ηπείρου θα παραμείνουν κλειστά.

Το συμβολικό κλείσιμο των Δημαρχείων πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι στους Δήμους με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και να απειλείται ακόμα και η λειτουργίας τους.
Τα θέματα αυτά το Προεδρείο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου θα τα θέσει στην συνάντηση που θα πραγματοποιήσει... στην Αθήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών.
Οι Δήμαρχοι της Ηπείρου ζητούν την κατανόηση όλων των πολιτών για τα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το κλείσιμο των Δημαρχείων, που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν με την ενέργειά τους αυτή, η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση όλων, για την άμεση αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των Δήμων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας τους, προς όφελος όλων των δημοτών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου