Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων την Δευτέρα


Το 6ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για το έτος 2012, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 και ώρα 19.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου στην Πράμαντα, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Κών/νου Τσαμπούλα.

Προς συζήτηση και σχετική λήψη αποφάσεων θα τεθούν 19 θέματα, τα σπουδαιότερα εκ των οποίων είναι:
  • Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος , Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση» τις πράξεις: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ» και έγκριση της σχετικής μελέτης.                                            

«ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΟΥ  ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ )» και έγκριση της σχετικής μελέτης.
                         
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ».

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΣΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΩΝ Τ.Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

  • Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. για τις πράξεις
«ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ»     

 «ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΟΥ  ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ )».
                         
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ».

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΣΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΩΝ Τ.Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

  • Έγκριση αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Χουλιαράδων
  • Απόφαση για εκμίσθωση κτιρίου της Τ.Κ. Μιχαλιτσίου στη θέση «Γέφυρα Γκόγκου
  • Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012
  • Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο μήνες για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών (ανάγκες πυροπροστασίας)
  •  Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού για απασχόληση στον Δήμο έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο τον μήνα βάσει του Ν. 3584/07 άρθρο 210
  •  Παρατάσεις προθεσμίας περαίωσης έργων
  •  Αιτήσεις δημοτών

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή