Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ημερίδα για το περιβάλλον και τα Μ.Μ.Ε. απ’ το Κ.Π.Ε Κόνιτσας-Πραμάντων, με εισηγητή τον Ηλία Γκαρτζονίκα

 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού του, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή της τηλεόρασης στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση πολιτών και μαθητών και ο ρόλος των τοπικών σταθμών- Εκτίμηση και προβληματισμός».

Εισηγητής θα είναι ο Συρρακιώτης κ. Ηλίας Χ. Γκαρτζονίκας (τηλεοπτικός παραγωγός εκπομπών πολιτισμού και περιβάλλοντος- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΚΠΕ (Μαθητική Εστία Κόνιτσας) την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 μμ και είναι ανοιχτή για το κοινό. Παράλληλα με το πέρας της, θα κοπεί η πίττα του ΚΠΕ για το νέο έτος.


Σημείωση Συρρακιώτη

Για τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε παλαιότερη δημοσίευση στο sirrakiotis.blogspot.com είχε τονιστεί ότι απ’ τα κέντρα που μένουν ενεργά στην Ήπειρο μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, δηλαδή αυτά των  Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Κόνιτσας, η έδρα θα εναλλάσσεται ανάμεσα στις έδρες των δύο Δήμων.
Θα στελεχωθούν δε τα ΚΠΕ Πραμάντων και Κόνιτσας με μία Παιδαγωγική ομάδα, αποτελούμενη από έναν υπεύθυνο και πέντε εκπαιδευτικούς, χωρίς να καθορίζεται η έδρα. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ότι τα δύο ΚΠΕ θα λειτουργούν εκ περιτροπής και ενδεχομένως ο βαθμός ενεργοποίησής τους να κριθεί από τη βούληση των εκπαιδευτικών, καθώς βρίσκονται γεωγραφικά εκ διαμέτρου αντίθετα και σε απόσταση 130 χιλιομέτρων το ένα από το άλλο.

Περισσότερα για τα κέντρα περιβαντολογικής εκπαίδευση στην Ήπειρο στο
http://sirrakiotis.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου