Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη τύπου χτές στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για το φράγμα του Αγίου Νικολάου στον Άραχθο


                                           

Συνέντευξη τύπου για το θέμα της κατασκευής του φράγματος του Αγίου Νικολάου στον Άραχθο, δόθηκε χθές το μεσημέρι, στην έδρα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην Αθήνα.
'Ήταν μία συνέντευξη Τύπου καταλυτική. Τόσο από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, όσο και την Ομοσπονδία Τζουμερκιώτικων Αδελφοτήτων, τα επιχειρήματα που κατατέθηκαν στην ανάπτυξη των θέσεων, για να μην κατασκευαστεί φράγμα στον Άγιο Νικόλαο Αράχθου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα. Τα υπερτόνισε και η επιστημονική ανάλυση του θέματος από τον ειδικό επιστήμονα σε ζητήματα υδάτινων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκου Γιαννούλη. Αλλά το πλέον σημαντικό είναι οι δεσμεύσεις που έλαβαν οι παρευρισκόμενοι Ηπειρώτες Βουλευτές, Δ. Τσιρώνης, Α. Οικονόμου, Μ. Παντούλαςκαι Π. Στασινός και η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Αμανατίδου - Πασχαλίδου, ότι θα παλέψουν να αποσυρθούν οι επίμαχες διατάξεις από το νομοσχέδιο που αφορούν την κατασκευή του Φράγματος.
Αλλά και οι απουσιάζοντες Ηπειρώτες Βουλευτές Σ. Καλογιάννης και Κ. Παπασιώζος με τηλεγραφήματα τους συμπορεύτηκαν στις θέσεις της ΠΣΕ.
Οι κοι Σεντελές και Κωννής
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κος Γιάννης Σεντελές.
Στην συνέντευξη μεταξύ των άλλων έλαβε τον λόγο και ο Σ. Τζουμάκας ο οποίος κατά το παρελθόν, ως υπουργός Γεωργίας είχε αχοληθεί με την κατασκευή τέτοιων φραγμάτων, που στήριξε με θέρμη τις θέσεις της ΠΣΕ. Αξίζει να τονιστεί ότι την συνέντευξη, της οποίας την διαχείριση και τον συντονισμό είχε ο κος Κωννής , παρακολούθησαν πολλά επίλεκτα στελέχη της Ηπειρωτικής Αποδημίας, πολλοί έγκριτοι δημοσιογράφοι με επικεφαλής τον πρύτανη της δημοσιογραφίας ηπειρολάτρη Γ. Βότση.
                                                                                                           Κώστας Κωννής

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου