Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Νέα ήττα για την ομάδα του Συρράκου και πάντα ουραγός στην βαθμολογία


 Τελειώνοντας το παιχνίδι του Συρράκου με ενός εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας ομάδας του Ολυμπιακού Ιωαννίνων, οι περισσότεροι προφανώς σκεφτόντουσαν και ήταν ευχαριστημένοι που η ομάδα πήρε το τρίποντο, όπως αναμένονταν.
Από την εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι παράγοντες αλλά και η τεχνική ηγεσία, αφού η ομάδα δεν έπαιξε όπως σε άλλα παιχνίδια και πήρε την νίκη χάριν κάποιων καλών διαστημάτων ποδοσφαίρου και της καλύτερης ποιότητας ορισμένων παιχτών.
Οι νικητές είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν πρόσεχαν λίγο περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου τερματοφύλακα της ομάδας του Συρράκου, θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα δύο γκολ.
Η ομάδα του Συρράκου από την πλευρά του ήταν μαχητικός κα κέρδισε πολλά φάουλ με τα οποία προσπάθησε να κάνει κάτι, φάουλ τα οποία πολλές φορές οι αντίπαλοι τα παραχωρούσαν άσκοπα.
Το σκόρ άνοιξε ο Βελτσίτσας στο 7’ με σούτ και διπλασίασε τα τέρματα στο 32’ ο Μάτσης (0-2). Μείωσαν οι γηπεδούχοι στο 75’ σε 1-2 με κεφαλιά του Ντόντη Ε. μετά από εκτέλεση φάουλ και στο 82’ ο Βελτσίτσας που κέρδισε πέναλτυ, έδωσε την ευκαιρία στον Στάθη να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του και να γράψει το τελικό 1-3.
Στο 82’ αποβλήθηκε απ’ τον διαιτητή της αναμέτρησης  Σιαμέτη, ο Κάπης ,απ’ τη ομάδα του Συρράκου.

Στην επόμενη αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11.00 το πρωί, η ομάδα του Συρράκου θα αντιμετωπίσει σαν φιλοξενούμενη την ομάδα της Πλατανιάς στο τοπικό γήπεδο.

ΣΥΡΡΑΚΟ: Ζώνιος, Σόφης, Αλεβίζης, Μητρογιάννης, Κάπης, Μακρής, Μαγειρίας, Ντόντης Μ. , Γκίκας, Ντόντης Ε., Ντόντης Η.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Γκαραμέτσιος, Δημητράκης, Λιάτσος, Παππάς, Μπάλας, Λούζης, Ζήσης, Κατσάνος, Βελτσίστας, Στάθης, Μάτσης (85’ Καρίτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου