Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

«VESPA CLUB IOANNINA» . Εκδρομή στα Τζουμέρκα την Κυριακή 3 Ιουλίου


Ακόμη μια εξόρμηση-εκδρομή του Vespa Club Ioannina, αυτή τη φορά
στα Τζουμέρκα.
Την Κυριακή 3/6/2011 στις 10:00 το πρωϊ, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, γίνεται η συγκέντρωση των συμμετεχόντων και στη συνέχεια η εκκίνηση. Πρώτη στάση για καφέ στο γεφύρι της Πλάκας. Στάση για φαγητό στα Πράμαντα, επίσκεψη στη Μονή Κηπίνας, στάση για καφέ και ξενάγηση στους Καλλαρύτες. Επιστροφή στα Γιάννενα γύρω στις 19:00. Συνολική διαδρομή περίπου 150 χλμ.

Το Vespa Club Ioannina ιδρύθηκε στα Γιάννενα πριν από δύο χρόνια. Λάτρεις του κλασικής vespa, τα μέλη του club που αυτή την στιγμή απαριθμούν 55 συμπολίτες μας.
Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους, η οποία διοργανώνει δύο συναντήσεις τον χρόνο. Μια χειμερινή συνάντηση που γίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη, και μια καλοκαιρινή που διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου σε διάφορες περιοχές της πατρίδος μας (Καρπενήσι, Ατρίκαλα, Καλαμπάκα κ.α.)..
Επίσης στον λίγο χρόνο απ’ την σύσταση του Συλλόγου έχουν ήδη πραγματοποιήσει Πάρτυ στην περιοχή του ποταμού Καλαμά (στις 15 Μαΐου), καθώς και έναν μίνι γύρο Ηπέιρου (στις 5 Ιουνίου). Επίσης έχουν μέχρι στιγμής διοργανωθεί και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα για κοινωφελείς σκοπούς όπως για των Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

Αυτή την φορά θα επισκεφτούν τον Δήμο μας για να «τεστάρουν» την διαδρομή και να προσπαθήσουν να την εντάξουν στο ετήσιο πρόγραμμά τους.
Πρόεδρος του club είναι ο κος Άρης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου