Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το Φεστιβάλ Φωτομετρία συνεχίζει το ...ταξίδι του.


Το Φεστιβάλ Φωτομετρία  συνεχίζεται έως 30/06 στα Ιωάννινα, έως 12/06 στην  Αθήνα και 14/06 στα Χανιά, όπως μας ενημέρωσε ο εκ των διευθυντών του Φεστιβάλ, Συρρακιώτης κος Παναγιώτης Παπουτσής. 
                   
Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, έως 30 Ιουνίου 
Γιάννης Κόντος,"Α-πορίες" & "Βόρεια Κορέα: Κόκκινη Ουτοπία",www.yanniskontos.com. 
                       
Taf Μοναστηράκι, έως 12 Ιουνιου 
Έκθεση των 25 καλύτερων Φωτογραφιών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού "Street Life" Φωτομετρία 2011
Έκθεση του Δημήτρη Μέλλου, "Its strangest patterns", φωτογραφίες από τους Δρόμους της Νέας Υόρκης, www.dimitrimellos.com.

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟΝ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΗΣ, Δρομόνερο Χανίων, έως 14 Ιουνίου

Η έκθεση φωτογραφίας «Πρόσωπα - Βραβεία Photometria 2010» που φιλοξενείται στην «Πινακοθήκη Εικαστικών Τεχνών» στο «Ελαιουργείον - Εργοστάσιο Τέχνης» του Δρομονέρου παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου.
Η έκθεση παρουσιάζει τις 20 βραβευμένες φωτογραφίες του Διαγωνιστικού Τμήματος του «Photometria Festival 2010» πάνω στο δοσμένο κοινό θέμα αναφοράς: «Πρόσωπα». Την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν οι φωτογράφοι Andre Bakker και Kωστής Εμμανουηλίδης καθώς και ο καθηγητής Πλαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ξενοφώντας Μπίτσικας. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι έγχρωμες και ασπρόμαυρες που έχουν ληφθεί είτε με ηλεκτρονικές - ψηφιακές διεργασίες είτε με τον κλασικό τρόπο αποτύπωσης σε φιλμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου