Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Υποψήφιος για Κοσμήτορας (!!!), ο Συρρακιώτης Πανεπιστημιακός κος Βαγγέλης Αυδίκος

Ο Βαγγέλης Αυδίκος στην Νέα Υόρκη
Στις 25 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, γίνονται εκλογές στη Σχολή Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για νέο κοσμήτορα. Στις εκλογές ψηφίζουν όλα τα μέλη ΔΕΠ και όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, τα μέλη ΕΤΕΠ και ΕΕΔΙΠ και των τεσσάρων τμήματων που αποτελούν τη Σχολή(Προσχολική Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ, Ειδικής Αγωγής και ΙΑΚΑ).
Σ' αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος για τη θέση του κοσμήτορα διεκδικώντας την ψήφο της Πανεπιστημιακής κοινότητας της Σχολής, ο Συρρακιώτης καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κος Ευάγγελος Αυδίκος.
Ο Βαγγέλης Γρ. Αυδίκος, γεννήθηκε στην Πρέβεζα, με καταγωγή από το Συρράκο. Πήρε το πτυχίο του κλασικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπηρέτησε  στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση . Εκπόνησε τη διατριβή του στο τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1992).Υπηρετεί  ως   Καθηγητής  Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε πρόεδρος του τμήματος (2006-2008) και διευθυντής του Τομέα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.
Και απ’ την Νέα Υόρκη στην «Τσουκαρέλλα»
Κάθε χρόνο, επισκέπτεται το Συρράκο
Θέτει λοιπόν την υποψηφιότητά του για την θέση του κοσμήτορα, ζητώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη της Πανεπιστημιακής κοινότητας.
Τις θέσεις του για το Πανεπιστήμιο, μπορείτε να τις διαβάσετε στο εξαιρετικό blog που έχει δημιουργήσει. Η διεύθυνση του blog του είναι:
www . evangelosavdikos . blogspot . com

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συγχωριανό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου